Vykort

Få ut ert budskap med ett snyggt vykort!

Behöver ni ha hjälp med att berätta om vad just Ni har att erbjuda? Med vårt fina vykort kan ni på ett enkelt och smidigt sätt nå ut till alla era kunder, nya som gamla!

Vykortet är A5 i storlek och produceras på 360 gr vykortskartong där framsidan lamineras för att skydda bilden i posthanteringen som kan vara rätt brysk.

Det enda ni behöver göra är att förmedla ert budskap till oss om vad som ska stå på vykortet samt berätta vad ni vill ha för motiv på kortet. Resten av layouten fixar vi! Det som även behövs är ett adress-register. Kan ni inte bistå med det så kan vi självklart även hjälpa till med det, då till en liten extra kostnad!

Vi fixar allt ifrån små till stora volymer! Priset på allt detta är från endast 10: - inkl, papper, tryck och porto! Vid större volymer lämnas offert! Pris för layoutarbete med ett korrektur tillkommer!

Alla priser är exkl. moms!

Låter det intressant?

Har ni några frågor, tveka inte att kontakta oss på Kontikett så berättar vi mer! Kom gärna förbi på en fika om ni vill diskutera mer och har vägarna förbi! Vi finns lokalt både i Hallsberg och Pålsboda!